Velikost textu: normální | zvìt¹it | zmen¹itInternetový magazín nejen pro seniory  

Navigace

Svátek
Dnes slaví svátek Svátek práce,
zítra Zikmund.

Mù¾ete jim poslat elektronickou pohlednici.

Klub
U¾ivatel: nepøihlá¹en

Více informací o klubu a èlenství v nìm se mù¾ete dozvìdìt na stránkách na¹eho klubu.

Anketa
Náv¹tìvníci stránek - vìk náv¹tìvníkù. Dìkujeme za hlasování!
 
 
 
 

Statistika



Podporují nás
OSTRAVA!!!


MOAP


Nadace OKD


SENSEN


SeniorTip.cz,
ISSN 1801-9900
Vydává: Spoleènost senior o.s.

Createt by NETtip 2006
Webhosting SvetHostingu.cz

Zobrazení diskuse
Èo, alebo kto je Boh?
Datum:
31.01.2022  19:45
Od:
oto (anonymní u¾ivatel)
Název:
Re: Èo, alebo kto je Boh?
 
Exkluzivní odhalení okultního pozadí svìtové moci

Ateismus a materialismus ¹irokých mas obyvatelstva je vìdomým bludem. Masy jsou v nìm umìle udr¾ovány svìtovými mocenskými elitami, které vlastní úplnì jiné, tajné poznání. Ono jim dává moc. Moc znalých nad neznalými a moc vìdomìj¹ích nad nevìdomými.

Svìtové mocenské elity toti¾ dobøe vìdí, ¾e kromì reality materiální existuje i realita nemateriální. Nebo jinak øeèeno, kromì reality nejhrub¹í existuje i realita jemnìj¹í. A tak, jako my zde na zemi ¾ijeme v realitì hmotné, ¾ijí jiné entity v realitì jemné.

Ji¾ od dob dávného Babylonu existují rùzné okultní praktiky, jejich¾ prostøednictvím je mo¾né nám z na¹í hmotné reality navázat kontakt a spojení s entitami, ¾ijícími v realitì jemnìj¹í. A tyto praktiky pøetrvaly a¾ dodnes.

Je napøíklad známo, ¾e také Hitler se velmi intenzivnì zabýval okultismem. On i jiní vysocí fa¹istiètí pohlaváøi se soustøeïovali kolem okultních skupin, jakými byla spoleènost Thule, nebo skupina Vril. Prostøednictvím okultních praktik se jim podaøilo mimosmyslovým zpùsobem navázat spojení s entitami z jiné úrovnì, které jim zprostøedkovaly urèité technologie. Tyto technologie byly posunuty nìmeckým vìdcùm, aby na nich dále pracovali.

Ale jak se øíká, nic není zadarmo! Za poskytnutí informací byla vy¾adována protislu¾ba. Protislu¾ba spoèívala v rozpoutání zla apokalyptických rozmìrù, vyvolávajícího silná negativní vyzaøování milionù obyvatel na¹í planety, èím¾ vznikly silné negativní energie, èerpané tìmito bytostmi jako zdroj jejich ¾ivotní síly.

Tyto entity jsou toti¾ odpojeny od Bo¾ího Svìtla, a tím od jeho ¾ivotodárné síly. Proto jsou nuceny získávat energii jinak. A to z negativní energie, vytváøené lidmi prostøednictvím jejich nedobrých pocitù, emocí, my¹lenek a vnitøního ¾ivota.

V na¹em univerzu to toti¾ funguje tak, ¾e ¾ivotodárnou energii, která k nám proudí v podobì Pánova Svìtla, mù¾eme my lidé pøetransformovat, nebo vyu¾ít dvìma zpùsoby. Buï pozitivnì nebo negativnì. Buï ve formì pozitivních pocitù, my¹lenek, emocí a pro¾ívání, nebo ve formì negativních pocitù, my¹lenek, emocí a pro¾ívání.

To pozitivní se takto námi transformováno vrací opìt vzhùru ke Svìtlu, vytváøeje tím zároveò osudové vlákno, smìøující na¹i osobnost ke Svìtlu a k Pánu. To negativní v¹ak nemù¾e proudit smìrem vzhùru, proto¾e to není hodno Pánova Svìtla. Proto negativní energie klesají dolù a slou¾í jako potrava pro entity na jiné materiální úrovni, které postrádají pøísun Pánova ¾ivotodárného Svìtla.

I toto byl napøíklad jeden z úèelù koncentraèních táborù, kde z pøedsmrtné hrùzy a utrpení tisícù zavra¾dìných èerpaly svoji energii temné entity jako protislu¾bu za poskytnutí rùzných informací. A neèerpaly ji jen z koncentraèních táborù, ale také ze strachu, hrùzy a bolesti milionù lidí, posti¾ených váleènou tragédií.

V Bibli se vyslovenì zakazuje jakékoli navazování spojení s entitami v jemnìj¹ích úrovních prostøednictvím magie a okultismu, proto¾e vzhledem k pøetrvávající nízké duchovní úrovni lidstva je zákonité, ¾e mù¾e dojít pouze ke spojení s nízkými a temnými entitami.

Je známo, ¾e po obsazení fa¹istického Nìmecka armádou USA mìli Amerièané zájem o ¹pièkové nìmecké vìdce, pracující na rùzných tajných výzkumech. Nìmeètí vìdci byli prostøednictvím projektu Paperclip pøesunuti do USA, aby dále pokraèovali ve své práci. Øíká se, ¾e se to týkalo také doktora Mengeleho i s jeho výzkumem, brutálním zpùsobem provádìným na vìzních v koncentraèních táborech.

A do USA se pøesunuly také okultní kruhy s jejich propojením na entity, nacházející se v jiné rovinì bytí. V¹e v podstatì pokraèovalo bez pøeru¹ení dále, a to vèetnì Hitlerova snu o nadvládì nad celým svìtem a jeho obyvatelstvem, které má být radikálnì zredukováno na optimální poèet. Svìt se má zmìnit na jeden velký koncentraèní tábor, kde budou v¹ichni jeho obyvatelé podrobeni totální kontrole. Souèástí plánu je také ovládnutí surovinové základny Ruska stejnì jako za dob Hitlera. V¹echny tyto vìci se dnes zaèaly reálnì naplòovat prostøednictvím pandemie, vakcinace, kontroly obyvatelstva a pøesunem základen, vojsk a techniky NATO k hranicím Ruska, z èeho¾ zaèíná být Rusko znepokojeno a chce to zastavit.

O realitì okultního pozadí svìtové moci svìdèí i zednáøské ló¾e. Jejich èleny se stávají nejvýznamnìj¹í svìtoví politici. Stupnì v hierarchii zednáøské ló¾e jsou stupni okultního zasvìcení. Ilustrují to napøíklad krátké kalhoty Václava Havla pøi jeho inauguraci za prezidenta. Krátké kalhoty nebyla náhoda, ale vnìj¹í symbol stupnì zasvìcení v zednáøské ló¾i.

Známý je také pozdrav prezidentky Èaputové s pøedsedkyní Evropské komise Ursulou von der Leyen. Zdraví se zkøí¾enýma rukama na hrudi. Tento symbol èasto pou¾íval také Hitler pøi svých projevech a jde o zednáøskou symboliku ochoty obìtovat vlastní národ. V pøípadì prezidentky Èaputové je to ochota obìtovat vlastní národ pochybné vakcinaci, hodné doktora Mengeleho.

No a na vrcholu temné okultní zednáøské hierarchie se nachází úzká skupina lidí s propojením na entity v jiné rovinì bytí. Pod vedením tìchto entit a pod jejich vlivem se ná¹ svìt dostal pod pøímý vliv temna, èeho¾ výsledkem je ïábelský plán na zredukování populace a zavedení systému absolutní kontroly obyvatelstva. Populace je redukována laboratornì vyrobeným virem a zároveò vakcínou proti nìmu. Zaèíná být monitorován a vymezován pohyb ka¾dého jednotlivce, a to podle míry jeho poslu¹nosti.

Tímto zpùsobem byly zabity dvì mouchy jednou ranou. Na jedné stranì pozem¹tí mocipáni redukují obyvatelstvo prostøednictvím pandemie a zároveò se sna¾í o zavedení systému jeho totální kontroly, a na druhé stranì prostøednictvím v¹í negativity, deprese, strachu, nenávisti, nespokojenosti a frustrace, kterou to vyvolává, si temné entity vytvoøily z lidstva dojnou krávu na negativní energie. Proto ka¾dý, kdo v dne¹ní dobì podléhá negativitì jakéhokoli druhu a ¾iví ji svými my¹lenkami a emocemi, ka¾dý takový èlovìk tím vy¾ivuje temné entity. Zároveò se i jeho osudová vlákna tkají smìrem temnu, co¾ mù¾e v koneèném dùsledku znamenat jeho definitivní osobnostní zkázu v podobì zatracení du¹e.

Je proto maximálnì dùle¾ité vìdìt o tìchto skuteènostech, abychom se ve své neznalosti a nevìdomosti nestali obì»mi temnoty a její lstivých, ïábelských úkladù, na jejich¾ základì je v¹e prezentováno tak, ¾e se to dìje pro na¹e dobro. Ïábel k nám dnes pøichází v rou¹e beránka, jako zachránce svìta pøed pandemií a ¾el, naivní lidé tomu vìøí, podvolují se a spolupracují. Ve své nedostateèné bdìlosti a ve své neschopnosti rozpoznávat vlky roucha beránka tomu podlehly dokonce i církve.

Lidstvo se nikdy nemìlo sna¾it spojovat se ¾ádnými temnými entitami, spolupracovat s nimi a pøijímat od nich inspirace! Kdybychom upírali svùj pohled v¾dy jen ke Stvoøiteli, mohli jsme toho zùstat u¹etøeni. Jedinì od Pána jsme mìli pøijímat inspirace a jemu jsme mìli slou¾it! Podle jeho Vùle a jeho pøikázání jsme se mìli øídit! Základní ¾ivotní sílu, proudící k nám od Stvoøitele, jsme nemìli zneu¾ívat negativním zpùsobem, ale vyu¾ívat ji pouze pro vìci pozitivní. Mìli jsme ji vyu¾ívat k dobrému, èistému, spravedlivému a bohabojnému ¾ivotu. Tím bychom vytváøeli pozitivní energie, proudící zpìt ke Stvoøiteli, a tímto smìrem by byly zároveò tkané i nitky na¹eho osudu. To by mìlo za následek radost, ¹tìstí a harmonii.

To, co se dnes dìje, je dùsledkem nasmìrování toku ¾ivotní energie nesprávným smìrem. Smìrem k prázdnotì materie, zbavené hodnot ducha. Nízké, materialistické sna¾ení lidstva vyprodukovalo ve¹kerou nízkost, nacházející se kolem nás. A v¹eobecná hodnotová nízkost obyvatelstva se stala podhoubím pro vznik a rozvoj nízkých mocenských elit, propojených s temnými entitami, co¾ pøivodilo marasmus, ve kterém dnes ¾ijeme. Cesta ven z marasmu spoèívá jedinì v pøesmìrování toku na¹í ¾ivotní energie, která ji¾ nesmí proudit dolù a ¾ivit temno, nýbr¾ pouze vzhùru, smìrem ke Stvoøiteli, prostøednictvím ¾ivota a my¹lení podle jeho Vùle. To je jediné záchranné lano! Po nìm musí zaèít ¹plhat ka¾dý, kdo se chce zachránit.

Kdo v sobì zaène budovat dùvìru v Pána a rozvíjet ve svém ¾ivotì duchovní hodnoty, velmi rychle ucítí vnitøní jas, plynoucí z takového poèínání. Svìtlo Pána ozáøí jeho du¹i a zanítí v ní nadìji. Nadìji, ¾e Pravda a Dobro zvítìzí nad temnotou a l¾í, skrývající se pod masou dobra.

Mnozí lidé si myslí, ¾e v dne¹ní dobì existují mnohem dùle¾itìj¹í vìci, na které je tøeba soustøedit svou pozornost, ne¾ nìjaké „pochybné“ duchovní souvislosti. Právì dnes v¹ak není nic dùle¾itìj¹ího, ne¾ se vìdomì sna¾it udr¾et si vnitøní jas, radost, harmonii, víru v dobro a úctu vùèi bli¾ním. Toho ale nelze dosáhnout a trvale si udr¾et jinak, ne¾ dùvìrou v Pána. Dùvìrou v jeho ochranu, pomoc a podporu.

A dùle¾ité je to proto, ¾e právì to, co dnes sejeme svým vnitøním nastavením a svým vnitøním rozpolo¾ením, pøesnì to budeme v budoucnu sklízet. Na¹e budoucnost spoèívá v tom, jakými vnitønì i navenek v souèasnosti jsme.

Takový je toti¾ zákon! Zákon zpìtného úèinku! Velmi dobøe ho znají i temné entity, a proto je dnes v¹e pod jejich vlivem nastaveno tak, aby lidé ¾ili ve strachu, v úzkosti, nejistotì, depresi, nebo v nepøátelství a nenávisti vùèi jinak smý¹lejícím. Temné entity dobøe vìdí, ¾e tímto zpùsobem si pro sebe sejeme je¹tì vìt¹í peklo a hrùzu, ze kterých chtìjí profitovat.

Nedejme se k tomu dotlaèit a zmanipulovat! Zamìøme svùj pohled k Pánu a v dùvìøe v nìho udr¾ujme své nitro jasné, radostné, èisté, spravedlivé, èestné a láskyplnì naladìné vùèi v¹em lidem bez rozdílu. Ani vnitønì, ani navenek se nepoddávejme tomu, k èemu nás tlaèí slu¾ebníci temna v lidských tìlech, kteøí nám dnes vládnou a aktivnì odporujme zlu. A» ji¾ v sobì samých, nebo kolem nás v na¹em okolí, proto¾e ¾ijeme v rozhodující dobì boje temnoty se Svìtlem.

ve spolupráci s https://smeromkzivotu.blogspot.com/
Re¾im zobrazení: v¹e / strom
Zpìt na seznam diskusí

Reakce k této diskusi
Èo, alebo kto je Boh? 22.11.2012
Re: Èo, alebo kto je Boh? Jiøí22.11.2012
Re: Èo, alebo kto je Boh? 23.11.2012
Re: Èo, alebo kto je Boh? Òouma25.11.2012
Re: Èo, alebo kto je Boh? Huml25.11.2012
Re: Èo, alebo kto je Boh? Tuff26.11.2012
Re: Èo, alebo kto je Boh? Jiøí29.11.2012
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto20.12.2012
Re: Èo, alebo kto je Boh? Sleko¹22.12.2012
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto14.01.2013
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto04.02.2013
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto07.03.2013
Re: Èo, alebo kto je Boh? Gabriela07.03.2013
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto28.03.2013
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto22.04.2013
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto16.05.2013
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto13.06.2013
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto09.07.2013
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto12.08.2013
Re: Èo, alebo kto je Boh? Gabriela12.08.2013
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto29.08.2013
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto26.09.2013
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto24.10.2013
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto14.11.2013
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto13.12.2013
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto09.01.2014
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto30.01.2014
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto24.03.2014
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto17.04.2014
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto12.05.2014
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto06.06.2014
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto01.07.2014
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto21.07.2014
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto18.10.2018
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto09.11.2018
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto13.12.2018
Re: Èo, alebo kto je Boh? Jiøí12.01.2019
Re: Èo, alebo kto je Boh? Jiøí12.01.2019
Re: Èo, alebo kto je Boh? Jiøí12.01.2019
Re: Èo, alebo kto je Boh? Jiøí13.01.2019
Re: Èo, alebo kto je Boh? Vo¹ouch14.01.2019
Re: Èo, alebo kto je Boh? Jiøí15.01.2019
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto21.09.2018
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto16.08.2018
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto16.11.2017
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto14.12.2017
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto11.01.2018
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto01.02.2018
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto22.02.2018
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto19.03.2018
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto12.04.2018
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto10.05.2018
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto21.06.2018
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto31.01.2019
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto07.03.2019
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto05.11.2020
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto26.01.2021
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto03.06.2021
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto02.08.2021
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto04.11.2021
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto31.01.2022
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto08.07.2022
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto25.11.2022
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto24.09.2020
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto20.08.2020
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto21.05.2020
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto29.03.2019
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto26.04.2019
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto07.06.2019
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto02.08.2019
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto05.09.2019
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto02.01.2020
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto20.02.2020
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto03.04.2020
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto01.05.2023
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto12.10.2017
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto15.08.2014
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto04.06.2015
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto04.09.2015
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto01.10.2015
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto30.10.2015
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto27.11.2015
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto25.12.2015
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto21.01.2016
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto18.02.2016
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto11.05.2015
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto16.04.2015
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto19.03.2015
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto11.09.2014
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto02.10.2014
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto28.10.2014
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto20.11.2014
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto15.12.2014
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto09.01.2015
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto29.01.2015
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto23.02.2015
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto11.03.2016
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto07.04.2016
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto12.01.2017
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto09.02.2017
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto06.03.2017
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto30.03.2017
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto20.04.2017
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto22.06.2017
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto13.07.2017
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto17.08.2017
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto15.12.2016
Re: Èo, alebo kto je Boh? Jiøí04.12.2016
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto24.11.2016
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto13.05.2016
Re: Èo, alebo kto je Boh? Alfons14.05.2016
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto10.06.2016
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto30.06.2016
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto28.07.2016
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto25.08.2016
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto22.09.2016
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto24.10.2016
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto15.09.2017