Velikost textu: normální | zvìt¹it | zmen¹itInternetový magazín nejen pro seniory  

Navigace

Svátek
Dnes slaví svátek Svátek práce,
zítra Zikmund.

Mù¾ete jim poslat elektronickou pohlednici.

Klub
U¾ivatel: nepøihlá¹en

Více informací o klubu a èlenství v nìm se mù¾ete dozvìdìt na stránkách na¹eho klubu.

Anketa
Náv¹tìvníci stránek - vìk náv¹tìvníkù. Dìkujeme za hlasování!
 
 
 
 

Statistika



Podporují nás
OSTRAVA!!!


MOAP


Nadace OKD


SENSEN


SeniorTip.cz,
ISSN 1801-9900
Vydává: Spoleènost senior o.s.

Createt by NETtip 2006
Webhosting SvetHostingu.cz

Zobrazení diskuse
Èo, alebo kto je Boh?
Datum:
13.07.2017  18:14
Od:
oto (anonymní u¾ivatel)
Název:
Re: Èo, alebo kto je Boh?
 
Macron! Dal¹í úspì¹ný krok ke svìtovládì elit!

Neuvìøitelná je naivita lidí, kteøí se dali opìt zmanipulovat ve prospìch zámìrù oligarchie. Za francouzského prezidenta toti¾ zvolili Emmanuela Macrona, èili loutku v rukou elity, která bude poslu¹nì plnit její vùli a uskuteèòovat její zámìry. Bude stát ne ve slu¾bách francouzského lidu, ale ve slu¾bách oligarchie a nenasytných globalistických elit, co se s nejvìt¹í pravdìpodobností projeví divokým a neøízeným pokraèováním pøistìhovalectví, rozprodáváním francouzských strategických podnikù Nìmecku a USA, nebo tvorbou zákonù ve prospìch nejbohat¹ích a v neprospìch obyèejných lidí. To povede k dal¹ímu o¾ebraèování tìch, co nemají mnoho a k dal¹ímu bohatnutí tìch, co mají hodnì.

Jak je ale mo¾né, ¾e se Francouzi dali takto oklamat?

®el, stali se obì»mi velké mediální manipulace! Maximálnì zará¾ející v¹ak je, ¾e pøece dlouhá desetiletí ¾ijí v systému, ve kterém jsou bohatí a mocní vlastníky v¹ech rozhodujících médií a mají silný vliv i na ty zdánlivì veøejnoprávní. Francouzi by proto mìli vìdìt, ¾e média dávno ne¹íøí objektivní zpravodajství. Mìli by vìdìt, ¾e dávno ¹íøí pouze úèelovou propagandu na objednávku mocných.

Média jsou slu¾ebníkem elity a nástrojem manipulování a ovládání veøejného mínìní. Tyto skuteènosti musí být zjevné ka¾dému, kdo není zcela slepý a dlouhodobì ¾ije v takzvané demokracii západního typu. Zaèínají si to uvìdomovat u¾ i mnozí lidé u nás, aèkoliv na rozdíl od Francouzù mají èest ¾ít v takzvané demokracii jen necelé tøi desetiletí.

Francouzským médiím, spolu s mnoha jinými ¾raloky, kteøí prozíravì vytu¹ili, èím¾ je mo¾né zalíbit se mocným a finanènì tím pomoci se tedy opìt podaøil mimoøádný husarský kousek. Vyzdvihováním Macrona, jako rytíøe bez poskvrny a systematickým oèeròováním Marine Le Pen, kterou spojovaly s ve¹kerou mo¾nou negativitou dokázaly nakonec dosáhnout vítìzství svého kandidáta.

Jak je ale mo¾né, ¾e pøi pøímo oèividné jednostrannosti médií, oslavujících Macrona si volièi neuvìdomili, o co tu jde? Jak je mo¾né, ¾e nepøehlédli jejich jidá¹ské poèínání, slou¾ící elitì a zamìøené proti skuteènému dobru národa? Jak je mo¾né, ¾e nepøehlédli mnohé dal¹í nekalé a manipulující kroky, jakými byly tøeba shromá¾dìní se zaplaceným publikem, oslavujícím Macrona?

Pro tuto po¹etilost francouzského obyvatelstva, neschopného si jednou koneènì uvìdomit, kdo je vlastníkem médií a komu tedy slou¾í, pro tuto jejich trestuhodnou naivitu se k vládì za jejich vlastní pomoci dostaly síly, systematicky jdoucí proti zájmùm francouzského národa, i proti zájmùm v¹ech ostatních národù evropské unie. Zdá se být opravdu a¾ nepochopitelnou plytkost my¹lení obyèejných lidí, kteøí se dali opìt takto oklamat. Lidí, kteøí se nikdy hloubìji nezamý¹leli nad tím, ¾e v¹e by pøece jen mohlo být úplnì jinak, jak se jim elitami ovládanými médii pøedkládá.

®el, smutná skuteènost je taková, ¾e z tìchto obyèejných lidí, sedících dennodennì pøed obrazovkami, plnými nenároèné, bezduché zábavy se stali lidé nemyslící. Lidé povrchnì pøijímající a bezmy¹lenkovitì sledující v¹e mo¾né i nemo¾né. Stali se z nich mìlké bytosti, které v podstatì ani nemají èas na tvorbu svých vlastních názorù, svých vlastních postojù a svého vlastního pøesvìdèení, proto¾e pod vlivem cíleného, ¹irokospektrálního mediálního pùsobení se neustále nacházejí pod vlivem cizích my¹lenek a cizích názorù. A tak se stali jen jakousi tøtinou ve vìtru, která se klátí v tu stranu, kam vane manipulující, mediální informaèní vítr.

Tímto zpùsobem v¹ak pøedali rozhodování za sebe i o sobì samých jiným! A sice tìm, kteøí z nich vìdomì zformovali nemyslící, snadno manipulovatelnou masu. Prozatím toti¾ oligarchie je¹tì potøebuje souhlas této masy na legální zvolení svých vlastních, politických kandidátù, aby se uèinilo zadost iluzi demokracie. Av¹ak masami samotnými manipulujícím zpùsobem zvolení vládní pøedstavitelé, kteøí jsou slu¾ebníky elity budou postupnì zákony okle¹»ovat práva nemyslících národù, a to a¾ k takové hranici, ¾e èasem nebude vùbec potøebný ¾ádný jejich souhlas. V¹e rozhodování bude probíhat bez nich, co se bude rovnat absolutnímu pøevzetí moci elitami.

A k tomu to smìøuje nejen ve Francii, ale také u nás, proto¾e v¹ude se postupuje podle stejného scénáøe. V ka¾dém národì toti¾ existují jidá¹i a zrádci, kteøí prosazují filozofii, zámìry a agendu elity. Tito lidé se nacházejí v médiích, ve vysoké politice, v nevládních organizacích, jako¾ i v¹ude tam, kde je mo¾né ovlivòovat povìdomí národa, který ¾enou mentálnì i reálnì do otroctví elit. Taková je ¾el situace v Evropì i na celém svìtì.

Co v¹ak s tím? Jak se tomu postavit? Èím tomu zabránit? Jak se mù¾eme stát namísto malých koleèek, poslu¹nì se kroutících v souladu se zámìry oligarchie naopak zrnky písku, které zpùsobí skøípání tohoto rozjetého mechanismu?

V první øadì se nesmíme nechat donekoneèna mediálnì manipulovat. Musíme si uvìdomit, ¾e média fungují na bázi známé lidové moudrosti: koho chleba jí¹, toho píseò zpívej. To znamená, ¾e je nesmírnì naivním ten, kdo se domnívá, ¾e média ¹íøí pravdu.

Ano, ¹íøí sice pravdu, ale pouze pravdu jejich vlastníkù! A právì tito vlastníci nás budou prostøednictvím svých médií neustále pouèovat o tom, co je správné a co nesprávné. O tom, jak je tøeba ¾ít a jaké hodnoty uznávat. Nebo o tom, kdo je ná¹ pøítel a kdo nepøítel.

Pokud se ale budeme rozhodovat a jednat pod vlivem takovéhoto druhu informací, neposlou¾í to ve skuteènosti nám a nebude to dobré pro nás. Bude to dobré jedinì pro elitu, sna¾ící se o to, aby na¹e ¾ivotní filozofie, ná¹ zpùsob my¹lení i na¹e vnímání toho, co je dobré a co ¹patné dokonale vyhovovalo její plánùm. A mù¾ete si být stoprocentnì jisti, ¾e tyto plány nejsou vùbec pozitivní, ani humanistické!

Pochopme jednou pøece koneènì, ¾e ten, kdo se dostane do vìt¹inových médií, komu dají prostor, kdo je jimi vyzdvihován a kdo je jimi pova¾ován za osobnost nemù¾e být nikým jiným, ne¾ slu¾ebníkem bohatých a mocných, ¹íøícím jejich názory a jejich propagandu.

Pochopme jednou koneènì, ¾e ten, proti komu média brojí, komu nemohou pøijít na jméno, koho oznaèují za nepøítele, není ve skuteènosti nepøítelem na¹im, ale nepøítelem zámìrù bohatých a mocných, kterým hatí jejich plány.

Koho tedy média vyzdvihují, ten je zpravidla sluhou oligarchie. Ten zrazuje obyèejné lidi i jednotlivé národy, z èeho¾ samozøejmì dobøe finanènì profituje.

Koho ale média zatracují, právì ten je èastokrát skuteèným slu¾ebníkem lidu, pøedstavujícím nepøíjemnou pøeká¾ku na cestì jejich absolutního ovládnutí elitou mocných.

Je v¹ak neuvìøitelnì zará¾ející, ¾e lidé jsou stále jako hlu¹í a slepí! ®e si dají namluvit, ¾e èerné je bílé a bílé je èerné! ®e tisíckrát opakovanou manipulující le¾ zaènou pova¾ovat za pravdu! ®e tisíckrát opakovanou absolutní hloupost zaènou pova¾ovat za moudrost! ®e pøítele zaènou pova¾ovat za nepøítele a zrádce, ale skuteèného ¹kùdce naopak za dobrodince. ®e vraha pova¾ují za vzor nevinnosti a nevinných za zloèince a vrahy.

Co si zaslou¾í lidé za to, ¾e jsou tak povrchními, ¾e si toto v¹echno dají namluvit? Co si zaslou¾í lidé, kteøí mají mo¾nost konfrontovat vìt¹inový a oficiální mediální názor s názorem alternativním, odhalujícím skuteèná fakta, nebo minimálnì vybízejícím k vlastnímu zamy¹lení, ale oni tuto mo¾nost vùbec nevyu¾ijí?

Nezaslou¾í si snad tyto nemyslící ovce právì to zotroèení, do kterého se je sna¾í vmanipulovat média a politici, zaprodání elitì? Nenesou právì tito lidièky ve své sebevra¾edné naivitì vlastní díl odpovìdnosti za to, ¾e jsou klamáni a ¾e se s nimi manipuluje?

Pokud se nevzpamatujeme a nepøehlédneme, ¾e nás bohatí a mocní chtìjí prostøednictvím mediálnì zmanipulované reality dotlaèit k absolutní nadvládì nad na¹im osudem, na¹e procitnutí mù¾e být dìsivé! A oligarchie dìlá v¹echno mo¾né proto, abychom neprocitli, nebo procitli a¾ potom, kdy¾ u¾ bude pozdì. Kdy¾ u¾ bude smyèka na na¹em krku pevnì zata¾ena!

Proto jsme celkovou atmosférou v spoleènosti neustále mravnì a morální srá¾ení. Proto jsou v nás podporovány a ¾iveny v¹echny na¹e chyby a nedùstojné náklonnosti. Proto jsou na¹e ¾ivoty smìrovány pouze do u¾ívání si a do materialistické honby za vìcmi. Proto jsme zaplavováni mediálním balastem, vytváøejícím z nás nesamostatné, nemyslící bytosti bez vlastního názoru a vlastního pøesvìdèení a proto závislé na my¹lenkách a názorech jiných. Na názorech jiných, kteøí nám budou usilovnì namlouvat, jak moc nám chtìjí dobøe a pøitom nás ve skuteènosti nemají za nic a sna¾í se pouze o na¹e absolutní zotroèení.

Pokud v¹ak lidé zùstanou povrchní a naivní natolik, ¾e si toto v¹e nechají namluvit, mù¾e se nakonec stát, a systematicky to k tomu smìøuje, ¾e se jednoho dne skuteènì probudí jako otroci s evidenèním èíslem na implantovaných èipech, zcela vydáni na milost a nemilost elitì nejbohat¹ích. Pak se jich v¹ak u¾ nikdo nebude ptát na jejich názor, aby uèinil zadost pokrytecké høe na demokracii, ale udìlá s nimi, co jen bude chtít. A rozhodnì to nebude nic dobrého! Nebo» co dobrého mù¾ete èekat od tìch, co mají nad vámi absolutní moc, ale nemají vùbec ¾ádné svìdomí?

Probuïme proto! Mysleme a uva¾ujme! Více vyu¾ívejme své cítìní i své svìdomí, které jsou nám mnohdy schopny zprostøedkovat mnohem hlub¹í pohled na realitu, jako ná¹ rozum. Rozum je toti¾ mo¾né snadno oklamat tím, ¾e se nìkdo hraje na dobráka, zatímco ve skuteènosti chce jen zlo. Jedinì prostøednictvím na¹eho cítìní v¹ak mù¾eme rozpoznat v¹echny dravé vlky, kteøí k nám pøicházejí v rou¹e beránèím.

Zkoumejme tedy a u¾ v ¾ádném pøípadì naivnì nevìøme v¹emu tomu, co nám jako pravdu a jediný správný názor pøedkládají souèasné oficiální média.

http://kusvetlu.blog.cz/ v spolupráci s M.©
Re¾im zobrazení: v¹e / strom
Zpìt na seznam diskusí

Reakce k této diskusi
Èo, alebo kto je Boh? 22.11.2012
Re: Èo, alebo kto je Boh? Jiøí22.11.2012
Re: Èo, alebo kto je Boh? 23.11.2012
Re: Èo, alebo kto je Boh? Òouma25.11.2012
Re: Èo, alebo kto je Boh? Huml25.11.2012
Re: Èo, alebo kto je Boh? Tuff26.11.2012
Re: Èo, alebo kto je Boh? Jiøí29.11.2012
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto20.12.2012
Re: Èo, alebo kto je Boh? Sleko¹22.12.2012
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto14.01.2013
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto04.02.2013
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto07.03.2013
Re: Èo, alebo kto je Boh? Gabriela07.03.2013
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto28.03.2013
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto22.04.2013
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto16.05.2013
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto13.06.2013
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto09.07.2013
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto12.08.2013
Re: Èo, alebo kto je Boh? Gabriela12.08.2013
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto29.08.2013
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto26.09.2013
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto24.10.2013
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto14.11.2013
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto13.12.2013
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto09.01.2014
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto30.01.2014
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto24.03.2014
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto17.04.2014
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto12.05.2014
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto06.06.2014
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto01.07.2014
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto21.07.2014
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto18.10.2018
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto09.11.2018
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto13.12.2018
Re: Èo, alebo kto je Boh? Jiøí12.01.2019
Re: Èo, alebo kto je Boh? Jiøí12.01.2019
Re: Èo, alebo kto je Boh? Jiøí12.01.2019
Re: Èo, alebo kto je Boh? Jiøí13.01.2019
Re: Èo, alebo kto je Boh? Vo¹ouch14.01.2019
Re: Èo, alebo kto je Boh? Jiøí15.01.2019
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto21.09.2018
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto16.08.2018
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto16.11.2017
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto14.12.2017
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto11.01.2018
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto01.02.2018
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto22.02.2018
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto19.03.2018
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto12.04.2018
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto10.05.2018
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto21.06.2018
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto31.01.2019
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto07.03.2019
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto05.11.2020
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto26.01.2021
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto03.06.2021
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto02.08.2021
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto04.11.2021
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto31.01.2022
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto08.07.2022
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto25.11.2022
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto24.09.2020
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto20.08.2020
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto21.05.2020
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto29.03.2019
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto26.04.2019
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto07.06.2019
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto02.08.2019
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto05.09.2019
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto02.01.2020
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto20.02.2020
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto03.04.2020
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto01.05.2023
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto12.10.2017
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto15.08.2014
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto04.06.2015
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto04.09.2015
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto01.10.2015
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto30.10.2015
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto27.11.2015
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto25.12.2015
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto21.01.2016
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto18.02.2016
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto11.05.2015
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto16.04.2015
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto19.03.2015
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto11.09.2014
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto02.10.2014
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto28.10.2014
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto20.11.2014
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto15.12.2014
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto09.01.2015
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto29.01.2015
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto23.02.2015
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto11.03.2016
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto07.04.2016
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto12.01.2017
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto09.02.2017
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto06.03.2017
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto30.03.2017
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto20.04.2017
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto22.06.2017
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto13.07.2017
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto17.08.2017
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto15.12.2016
Re: Èo, alebo kto je Boh? Jiøí04.12.2016
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto24.11.2016
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto13.05.2016
Re: Èo, alebo kto je Boh? Alfons14.05.2016
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto10.06.2016
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto30.06.2016
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto28.07.2016
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto25.08.2016
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto22.09.2016
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto24.10.2016
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto15.09.2017