Velikost textu: normální | zvìt¹it | zmen¹itInternetový magazín nejen pro seniory  

Navigace

Svátek
Dnes slaví svátek Svátek práce,
zítra Zikmund.

Mù¾ete jim poslat elektronickou pohlednici.

Klub
U¾ivatel: nepøihlá¹en

Více informací o klubu a èlenství v nìm se mù¾ete dozvìdìt na stránkách na¹eho klubu.

Anketa
Náv¹tìvníci stránek - vìk náv¹tìvníkù. Dìkujeme za hlasování!
 
 
 
 

Statistika



Podporují nás
OSTRAVA!!!


MOAP


Nadace OKD


SENSEN


SeniorTip.cz,
ISSN 1801-9900
Vydává: Spoleènost senior o.s.

Createt by NETtip 2006
Webhosting SvetHostingu.cz

Zobrazení diskuse
Èo, alebo kto je Boh?
Datum:
19.03.2018  15:54
Od:
oto (anonymní u¾ivatel)
Název:
Re: Èo, alebo kto je Boh?
 
O principu manipulace revoluèními davy na Slovensku. Pouème se!

Tisíce slu¹ných lidí, protestujících proti vládì na Slovensku má dojem, ¾e na námìstí pøi¹li sami a dobrovolnì vyjádøit svou osobní nespokojenost. A pøece to není pravda! A pøece jsou skrytými silami v pozadí manipulováni jako stádo ovcí, které naivnì bojuje za temné cíle tìch, kteøí jej manipulují. Procitnìme proto a pochopme, na jakém principu to funguje.

Neuvìøitelnì propastné jsou hlubiny zla a normálnímu, slu¹nému èlovìku je nepochopitelné, èeho v¹eho jsou schopní lidé, slou¾ící tomuto principu. Jaké jsou schopni lsti, zákeønosti, pøetváøky, podvodu a l¾i. Takové nìco se doslova vymyká pochopení dobrosrdeèných, slu¹ných lidí, kterým jsou podobné vìci bytostnì cizí. Av¹ak právì proto jsou v souèasnosti slu¾ebníky tohoto destruktivního principu slu¹ní lidé na Slovensku nedùstojnì manipulováni!

Vìt¹ina z nich pøichází na námìstí vyjádøit své lidské a obèanské rozhoøèení nad vra¾dou novináøe Jana Kuciaka a Martiny Ku¹nírové. Zároveò pøicházejí vyjádøit svou nelibost vùèi souèasné vládì, která ji¾ del¹í dobu selhává v základních mravních principech.

A mají pravdu! Mají pravdu v tom, ¾e vláda je prohnilá, proto¾e dlouhodobì kryje nekalou èinnost vícero svých èlenù, jako¾ také mnohých, vládì blízkých osob. Vládì Roberta Fica se dostává také z hlediska vy¹¹ích zákonitostí pøesnì toho, co si ve své aroganci moci, nerespektující základní mravní principy zaslou¾í. Nebo» jak se øíká, Bo¾í mlýny melou pomalu, ale jistì!

Proto slu¹ní lidé na námìstích zcela oprávnìnì po¾adují novou kvalitu a èisté ruce. A právì v této zmìnì nekvality za novou kvalitu vidí oprávnìní a hlavní úèel v¹ech demonstrací, které v souèasnosti probíhají na Slovensku.

Toto v¹e je v¹ak pouze èástí celkové pravdy! Je to pouze lícová strana mince! Ale jak víme, ka¾dá mince má také svùj rub! Av¹ak právì tento rub, tuto odvrácenou tváø souèasného dìní není vìt¹ina slu¹ných lidí schopná vnímat, proto¾e se ve své zvrácenosti jednodu¹e vymyká hranicím chápání prùmìrného, pozitivnì uva¾ujícího èlovìka.

Oním tragickým a dìsivým rubem souèasného dìní je skuteènost, ¾e síly, ba¾ící po moci a dokonale znalé naivity dobrosrdeèných lidí, promy¹lenì a rafinovanì manipulují jejich legitimním rozhoøèením ze spoleèenské a politické situace, aby dosáhly své vlastní cíle. Vìdomì tedy manipulují s jejich legitimním odporem vùèi prohnilé vládì a také s jejich oprávnìným rozhoøèením nad vra¾dou dvou mladých lidí. Lidé byli vyburcováni, aby vy¹li do ulic, svrhli vládu a vyvolali rozvrat spoleènosti. A v tomto rozvratu se má vyprofilovat nová státní moc, která bude mnohem více naklonìna prozápadním, a vùèi Slovensku destruktivním snahám.

Souèasné demonstrace, na kterých projevují slu¹ní lidé své oprávnìné rozhoøèení se tedy ve skuteènosti dìjí v re¾ii transatlantických struktur a jejich domácích pøisluhovaèù, kteøí se tou¾í dostat k moci a okrást národ o v¹e, co mu je¹tì zbylo. O pitnou vodu, o pùdu, nebo o podniky ve vlastnictví státu. Jde zde tedy ve skuteènosti jenom o boj o moc a o geopolitický vliv, pøièem¾ k dosa¾ení tohoto úèelu dokonale poslou¾ilo promy¹lené zneu¾ití oprávnìného rozhoøèení slu¹ných lidí z vra¾dy novináøe a z prohnilé vlády. A slu¹ní lidé ve své naivní dobrosrdeènosti nepoznávají, jak se tímto zpùsobem stali pouze nástrojem v cizích rukou, urèeným k dosa¾ení vytèených cílù. Dále bude následovat u¾ jenom dìní v duchu slov: po pou¾ití odhodit!

Jde o osvìdèený postup, který byl u¾ mnohokrát v rùzných èástech svìta úspì¹nì aplikován. A» u¾ v Libyi, v Sýrii, nebo na Ukrajinì. No a koneèným cílem toho osvìdèeného, manipulujícího zneu¾ívání oprávnìné nespokojenosti slu¹ných lidí, v re¾ii transatlantických destruktivních sil nebylo dosud nic jiného, ne¾ destrukce. Destrukce spoleènosti a národa, z ní¾ v¾dy nakonec profitují pouze tyto zákeøné skryté síly a jejich poslu¹ní domácí lokajové. Ale nikdy ne národ, protestující za zlep¹ení domácích pomìrù.

Mnozí ze slu¹ných lidí, kteøí jsou dnes na Slovensku ve svém oprávnìném rozhoøèení ze souèasné vlády takto manipulováni jsou vìøící. A tito vìøící, ale také v¹ichni ostatní by mìli vìdìt, ¾e Kristus, dokonale znající zákeønou záludnost zla, nás pøed ní varoval slovy: Dávejte si dobrý pozor na v¹echny, kteøí k vám budou pøicházet jako beránci, ale uvnitø to budou draví vlci!

A pøesnì takovými vlky jsou souèasní opozièní, nevládní a západní beránci, nabádající slovenský národ ke svr¾ení vlády. Jsou to vlci, kteøí slu¹né lidi oklamali svým rouchem beránka a prostøednictvím jejich oprávnìných protestù se sna¾í dosáhnout svých dravèích cílù. ©tvou národ proti souèasné vládì mafiánù a zlodìjù, aby po jejím násilném svr¾ení sestavili svou vlastní vládu je¹tì hor¹ích zlodìjù, mafiánù a lichváøù. A navíc zaprodancù a slepých poskokù západu.

Milí slu¹ní lidé, protestující na námìstích! Va¹e oprávnìná nespokojenost se stala pouhým nástrojem v rukou transatlantických struktur, jejich¾ lokajové, to jest vìt¹ina opozièních poslancù, nevládní organizace, mainstreamová média, herci, spisovatelé a jiní pseudo intelektuálové se sna¾í o pøevzetí moci. O nic jiného tu nejde! Nejde vùbec o va¹e dobro, ani o dobro slovenského národa! Jde jen o nastolení takové vlády, která by byla mnohem vstøícnìj¹í zámìrùm transatlantických sil k dosa¾ení úplného zotroèení a rozkradení Slovenska, ne¾ byla souèasná vláda Roberta Fica.

Kdysi dávno ¾il národ Inkù. Inkové sami sebe nazývali dìtmi Slunce. A pøesto¾e ¹lo o národ maximálnì dobrosrdeèný, bílí dobyvatelé mu pøivodili stra¹ný konec. Tento národ byl toti¾ tak dobrosrdeènì naivní, ¾e nedokázal èelit lsti, pøehnanosti a zákeønosti bílého èlovìka, s jeho touhou po zlatì a moci. Byli toti¾ jednodu¹e jako beránci, neschopní èelit vlkùm.

Pouèení, které by si z toho mohli vzít v¹ichni souèasní slu¹ní lidé na Slovensku je následující: èlovìk mù¾e být sám o sobì dobrý, slu¹ný, èestný a mravní, ale proto¾e ¾ije ve svìtì zla, lstivosti a bezohlednosti, musí být zároveò nutnì ostra¾itý! Má ¾ít ideálu dobra, ale musí si být také vìdom úkladù, úskokù a zákeønosti zla! Musí se mít pøed ním na pozoru, proto¾e jinak, ve své dobrosrdeèné naivitì utrpí nevyhnutelnì ¹kodu. Svým nedostatkem ostra¾itosti a bdìlosti toti¾ umo¾òuje zlovolným, aby ho oklamali, aby jím manipulovali a jeho dobrosrdeènosti zneu¾ili k dosa¾ení svých vlastních, zi¹tných, mocenských a bezohledných cílù, zamìøených v koneèném dùsledku právì proti tìmto dobrákùm.

A mimochodem, pokud mluvíme o osudu indiánù, zejména tìch severoamerických ve vztahu k bílým dobyvatelùm, je to nìco víc ne¾ symbolické. Mezi bìlochy a indiány bylo uzavøeno mnoho vzájemných smluv, z nich¾ bìlo¹i poru¹ili více ne¾ devadesát procent, co¾ je historicky dokázáno. Indiáni toti¾ smlouvám naivnì dùvìøovali, zatímco pro bìlochy to byli témìø v¾dy jenom akty lstivosti, prostøednictvím kterých postupnì pøipravovali naivní indiány o dal¹í a dal¹í území. A¾ je nakonec zákeønì zbavili jakýchkoliv práv na svou vlastní zemi a zvøeli do rezervací.

A tento princip fale¹né lstivosti, jeho¾ prostøednictvím slu¾ebníci principu zla dosahují svých vlastních zi¹tných cílù se stal v posledních desetiletích nedílnou souèástí americké zahranièní politiky. Jde o princip, který je ji¾ samozøejmì moderním zpùsobem sofistikován, ale ve svém základním rysu je to stále stejné. Právì takovýmto zpùsobem to bylo efektivnì uplatnìno vùèi mnohým národùm svìta, které byli nakonec zbaveny v¹eho ekonomického a pøírodního bohatství a stali se cizinci na svém vlastním území.

A tento osvìdèený princip lsti, kdy jedna strana naivnì prvoplánovì vìøí, ¾e vìci se dìjí ve jménu dobra a spravedlnosti, zatímco druhá strana od samého zaèátku zneu¾ívá tuto dobrosrdeènou naivitu na dosa¾ení svých vlastních, nekalých cílù, tento osvìdèený princip manipulující lstivosti se v souèasnosti odvíjí pøed na¹ima oèima v pøímém pøenosu na námìstích na Slovensku.

A nakonec je¹tì jedna dùle¾itá vìc. Skuteèný vzestup národa se nikdy nerodí z pokøiku davù! Skuteèný vzestup národa se odvíjí jedinì od vnitøního, duchovního, morálního a mravního vzestupu ka¾dého jednotlivce, tvoøícího základní buòku národa.

Nebo» jedinì národ, usilující o dobro, spravedlnost, lidskost a u¹lechtilost mù¾e doufat, ¾e se mu dostane spoleèenské a politické reprezentace stejných kvalit. Právì takto to toti¾ funguje na základì ¾elezné logiky zákona zpìtného pùsobení, èinného v na¹em univerzu, jeho¾ prostøednictvím se ka¾dému jednotlivci, ale také ka¾dému národu dostane pøesnì toho, co si zaslou¾í. Bez zásadní vnitøní zmìny k lep¹ímu je proto jakákoliv vnìj¹í zmìna vlády v¾dy jenom kosmetická a kontraproduktivní.

V roce 1989 jsme byli nespokojeni se socialistickým zøízením a svrhli jsme ho, proto¾e jsme se cítili být utlaèováni a doufali jsme, ¾e bude lépe.

Dnes, v roce 2018 jsou lidé opìt na námìstích, proto¾e nejsou spokojeni s vládou a doufají, ¾e kdy¾ vládu svrhnou, budou se mít lépe.

Je v¹ak témìø stoprocentnì jisté, ¾e se tím nic zásadního nezmìní, proto¾e lidé samotní se duchovnì nezmìnili a zùstávají stále stejnými. A proto tak, jako jsme v roce 89 zmìnili jenom tehdej¹í formu útlaku ideologie na novou formu útlaku kapitálu a penìz, tak v roce 2018 zmìníme pouze Ficovu nemorální vládu, za novou vládu pøesnì stejných, ne-li je¹tì více nemorálních lidí s jediným zásadním rozdílem: ¾e budou mnohem více vycházet vstøíc zámìrùm transatlantických struktur, které se v skrytu samy, prostøednictvím svých nastrèených a financovaných loutek podílejí na organizování nepokojù.

Zmìnou vlády se tedy v podstatì vùbec nic nezmìní, pokud se nezmìní souèasný politický systém. Ve svìtì ji¾ existují dobré a fungující pøíklady, jak by se to dalo po novém. Tøeba princip pøímé demokracie ve ©výcarsku.

Ale ani to není samospasitelné, pokud národ samotný neprocitne duchovnì, morálnì a mravnì. Nebo» pouze morální, mravní a duchovní pozvednutí národa mu mù¾e pøinést spravedlnost, èestnost a lidskost, za které v souèasnosti bojuje na námìstích. Tohoto cíle v¹ak nikdy nedosáhne skandováním, ani demonstracemi, ale jedinì snahou ka¾dého jednotlivce, nebo minimálnì alespoò vìt¹í èásti národa o spravedlnost, lidskost a èestnost. Jedinì pak budeme moci mít nakonec takovou vládu, která bude sama reprezentovat v¹echny tyto kvality.

http://kusvetlu.blog.cz/ ve spolupráci s M.©.
Re¾im zobrazení: v¹e / strom
Zpìt na seznam diskusí

Reakce k této diskusi
Èo, alebo kto je Boh? 22.11.2012
Re: Èo, alebo kto je Boh? Jiøí22.11.2012
Re: Èo, alebo kto je Boh? 23.11.2012
Re: Èo, alebo kto je Boh? Òouma25.11.2012
Re: Èo, alebo kto je Boh? Huml25.11.2012
Re: Èo, alebo kto je Boh? Tuff26.11.2012
Re: Èo, alebo kto je Boh? Jiøí29.11.2012
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto20.12.2012
Re: Èo, alebo kto je Boh? Sleko¹22.12.2012
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto14.01.2013
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto04.02.2013
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto07.03.2013
Re: Èo, alebo kto je Boh? Gabriela07.03.2013
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto28.03.2013
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto22.04.2013
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto16.05.2013
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto13.06.2013
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto09.07.2013
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto12.08.2013
Re: Èo, alebo kto je Boh? Gabriela12.08.2013
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto29.08.2013
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto26.09.2013
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto24.10.2013
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto14.11.2013
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto13.12.2013
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto09.01.2014
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto30.01.2014
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto24.03.2014
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto17.04.2014
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto12.05.2014
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto06.06.2014
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto01.07.2014
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto21.07.2014
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto18.10.2018
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto09.11.2018
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto13.12.2018
Re: Èo, alebo kto je Boh? Jiøí12.01.2019
Re: Èo, alebo kto je Boh? Jiøí12.01.2019
Re: Èo, alebo kto je Boh? Jiøí12.01.2019
Re: Èo, alebo kto je Boh? Jiøí13.01.2019
Re: Èo, alebo kto je Boh? Vo¹ouch14.01.2019
Re: Èo, alebo kto je Boh? Jiøí15.01.2019
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto21.09.2018
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto16.08.2018
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto16.11.2017
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto14.12.2017
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto11.01.2018
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto01.02.2018
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto22.02.2018
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto19.03.2018
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto12.04.2018
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto10.05.2018
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto21.06.2018
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto31.01.2019
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto07.03.2019
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto05.11.2020
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto26.01.2021
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto03.06.2021
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto02.08.2021
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto04.11.2021
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto31.01.2022
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto08.07.2022
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto25.11.2022
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto24.09.2020
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto20.08.2020
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto21.05.2020
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto29.03.2019
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto26.04.2019
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto07.06.2019
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto02.08.2019
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto05.09.2019
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto02.01.2020
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto20.02.2020
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto03.04.2020
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto01.05.2023
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto12.10.2017
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto15.08.2014
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto04.06.2015
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto04.09.2015
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto01.10.2015
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto30.10.2015
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto27.11.2015
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto25.12.2015
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto21.01.2016
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto18.02.2016
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto11.05.2015
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto16.04.2015
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto19.03.2015
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto11.09.2014
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto02.10.2014
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto28.10.2014
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto20.11.2014
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto15.12.2014
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto09.01.2015
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto29.01.2015
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto23.02.2015
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto11.03.2016
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto07.04.2016
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto12.01.2017
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto09.02.2017
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto06.03.2017
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto30.03.2017
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto20.04.2017
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto22.06.2017
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto13.07.2017
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto17.08.2017
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto15.12.2016
Re: Èo, alebo kto je Boh? Jiøí04.12.2016
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto24.11.2016
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto13.05.2016
Re: Èo, alebo kto je Boh? Alfons14.05.2016
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto10.06.2016
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto30.06.2016
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto28.07.2016
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto25.08.2016
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto22.09.2016
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto24.10.2016
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto15.09.2017