Velikost textu: normální | zvìt¹it | zmen¹itInternetový magazín nejen pro seniory  

Navigace

Svátek
Dnes slaví svátek Svátek práce,
zítra Zikmund.

Mù¾ete jim poslat elektronickou pohlednici.

Klub
U¾ivatel: nepøihlá¹en

Více informací o klubu a èlenství v nìm se mù¾ete dozvìdìt na stránkách na¹eho klubu.

Anketa
Náv¹tìvníci stránek - vìk náv¹tìvníkù. Dìkujeme za hlasování!
 
 
 
 

Statistika



Podporují nás
OSTRAVA!!!


MOAP


Nadace OKD


SENSEN


SeniorTip.cz,
ISSN 1801-9900
Vydává: Spoleènost senior o.s.

Createt by NETtip 2006
Webhosting SvetHostingu.cz

Zobrazení diskuse
Èo, alebo kto je Boh?
Datum:
24.11.2016  17:21
Od:
oto (anonymní u¾ivatel)
Název:
Re: Èo, alebo kto je Boh?
 
Bezhotovostní platba jako cesta k totálnímu zotroèení

U¾ jenom ti star¹í za¾ili a pamatují èasy, kdy dostávali mzdu pøímo na ruku, èili v hotovosti. Pak pøi¹la doba, kdy se bylo mo¾né rozhodnout, zda budeme dostávat peníze v hotovosti, nebo na úèet. Svoboda výbìru nakonec skonèila celoplo¹nou povinností zøízení úètù v bankách.

Tento krok byl samozøejmì zdùvodòován výhodami, jaké to pøinese. Argumentovalo se zejména bezpeèností, spoèívající v odstranìní rizika no¹ení vysokých èástek v hotovosti. Peníze bude mít toti¾ ka¾dý bezpeènì ulo¾eny v bance, odkud si je mù¾e kdykoliv vybírat prostøednictvím bankomatu.

V¾dy, kdy¾ se dìlá nìjaká zmìna podobného druhu, probíhá zpravidla podle vý¹e uvedeného scénáøe. Na jedné stranì se cílená propaganda rozplývá nad pozitivy a výhodami pro bì¾ného obèana, ale na druhé stranì se pokrytecky mlèí o ziscích, které banky z toho mají. Av¹ak nehledì od tìchto ziskù, ¹lo o jeden z prvních, ale zásadních krokù k úplnému zotroèení obyvatel.

Druhým pøipravovaným krokem má být absolutnì odstranìní hotovosti, èili reálných, papírových penìz a mincí. V¹echny platby by mìly probíhat u¾ jenom bezhotovostnì, prostøednictvím platebních karet.

V souèasnosti ¾ijeme v dobì, kdy je je¹tì mo¾né platit i hotovì, i platební kartou. V¹e ale smìøuje k absolutnímu odstranìní hotovosti.

A opìt, jako ve zmínìném prvním pøípadì se bude propagandisticky hovoøit pouze o výhodách pro lidi. A opìt, jako v prvním pøípadì to bude jenom lesklé vnìj¹í pozlátko, skrývající jiné zámìry. Pozlátko, zastírající zásadní krok ve smyslu absolutního zotroèení obyvatelstva, které se tímto pádem stane vydáno bankám na milost a nemilost.

Bankám? Prvoplánovì ano, ale ve skuteènosti lidem, kteøí jsou jejich majiteli. Jde o pár nejbohat¹ích rodin svìta, které dìlají v¹echny vý¹e zmínìné kroky vyslovenì zámìrnì, za úèelem absolutního ovládání v¹ech a v¹eho. Za úèelem absolutního a bezvýhradného ovládání lidí, jejich¾ finance se dostanou pod kuratelu elity. A elita, v skrytu usilující o svìtovládu mù¾e pak kdykoli finanènì znièit ka¾dého nepohodlného jednotlivce, èi celé skupiny lidí, které by se chtìly jejich zámìrùm postavit na odpor jednodu¹e tím, ¾e jim zablokují úèty. Takovým zpùsobem bude mo¾né lidmi manipulovat a prostøednictvím financí je donutit podøídit se ¾ivotu, nebo pøesnìji øeèeno otroctví v souladu pøáními, zámìry a pøedstavami elity.

No a jeliko¾ obyvatelstvo bude nosit platební kartu neustále u sebe, bude mo¾né jejím prostøednictvím pøesnì urèit pohyb ka¾dého jednotlivce, místo jeho pobytu, jako¾ i to, co konkrétnì prodává a kupuje.

Ale proto¾e bude docházet k pøípadùm, ¾e nìkdo kartu nebo ztratí, nebo zapomene, nebo zámìrnì nebude chtít nosit sebou, pøistoupí se k tøetímu a závìreènému kroku. Nejdøíve, jak je ji¾ zvykem, pouze k dobrovolné nabídce. Pozdìji v¹ak k povinnosti dát si implantovat podko¾ní èip.

A propaganda bude opìt hovoøit pouze o výhodách. Pravý úèel v¹ak bude úplnì jiný. A to zavr¹ení zotroèení lidí, kterými bude mo¾né prostøednictvím implantovaných èipù libovolnì manipulovat. Èipy budou mít toti¾ mnohem významnìj¹í funkce, jako je pouze bezhotovostní platba a mo¾nost urèení pøesného místa pobytu. Existují indicie, ¾e prostøednictvím implantovaných èipù je mo¾né lidi emocionálnì a my¹lenkovì ovlivòovat.

Jako tøeba napøíklad vy dnes ovládáte svùj televizní pøijímaè dálkovým ovládáním a pouhým stlaèením knoflíku volíte programy, a» u¾ zábavu, sport, film, píseò, nebo cokoliv jiného, ​​na co se budete dívat a co na vás bude vnitønì pùsobit, pøesnì stejnì mù¾e nìkdo z neznámého centra maèkat ovladaè a prostøednictvím implantátu ve vás aktivovat rùzné psychické stavy, jako je tøeba zoufalství, strach, úzkost, touhu zabíjet a tak dále a tak dále. Lidé se tímto zpùsobem stanou doslova roboty v nìèích rukou, kterými se dá podle libosti manipulovat. A pokud elita uzná za vhodné, prostì ve vás vyvolá sebevra¾edné sklony a odstraní vás z tohoto svìta va¹ima vlastníma rukama.

Jinak za úèelem absolutního ovládnutí lidské psychiky byly a jsou kromì podko¾ních implantátù vyvíjeny taky mnohé jiné technologie, jejich¾ vzájemným spolupùsobením lze doslova modelovat lidskou psychiku a podle potøeby manipulovat lidským vnitøním ¾ivotem.

Proè by mìl ka¾dý alespoò co to vìdìt o tìchto skuteènostech?

Proto, abychom se mohli proti ním postavit. Abychom se nenechali jako ovce manipulovat médii, ovládanými elitou, které nás budou l¾ivì pøesvìdèovat, ¾e v¹e co se chystá je pouze pro na¹e dobro a pro ná¹ prospìch. Jen si napøíklad vzpomeòme na známou lidovou moudrost: kdy¾ ptáèka lapají, pìknì mu zpívají.

Buïme si proto dobøe vìdomými toho, ¾e témìø v¹echny oficiální média jsou v rukou elity a tato elita nemá s plebsem ¾ádné dobré, ani humanistické zámìry. Nejsme pro nì nièím! Jsme pouze masou, která má být zotroèena, aby slepì slou¾ila elitì.

A v¹echno toto, co se mnohým zdá být nanejvý¹ absurdní se mù¾e dít jenom proto, ¾e lidé ztratili schopnost posuzovat vìci srdcem. Proto¾e lidé se stali pouze lidmi èistého rozumu, které lze kdykoli podle potøeby oklamat rafinovanou rozumovou l¾í. Kdyby v¹ak více dbali na hlas svého srdce, byli by schopni v¾dy rozpoznat za zdánlivì navenek proklamovaným dobrem zákeønì èíhající zlo, které dobro vìdomì zneu¾ívá jenom jako zástìrku. Jako zástìrku skuteèných, èerných a zrùdných zámìrù.

Dávejte si velký pozor na v¹echny ty, kteøí k vám budou pøicházet jako beránci, zatím co ve skuteènosti jsou to draví vlci! Tyto maximálnì výsti¾né slova nebyly nikdy tak aktuální, jako právì dnes.

Rozpoznávat vlky v rou¹e beránèím v¹ak doká¾e jenom èlovìk èistého a dobrého srdce. Èlovìk, který vnímá hlas svého srdce, èili hlas svého svìdomí a øídí se jím. Jedinì takový èlovìk, který je spravedlivým, proto¾e jej jeho srdce a jeho svìdomí vybízí ke spravedlnosti, který je èestným, proto¾e jej jeho srdce vybízí k èestnosti, který je ohleduplný, proto¾e jej jeho srdce vybízí k ohleduplnosti, který je dobrým, proto¾e jej jeho svìdomí vybízí k dobru, jedinì takový èlovìk je schopen rozpoznávat dobro od zla a zlo, které se za dobro pouze maskuje.

To, zda tedy bude a zùstane jednotlivec svobodným je pøímo závislé od svobody jeho ducha. Od toho, jakou míru svobody projevu dá v sobì svému duchu, svému srdci, svému svìdomí a svému citu, co ve skuteènosti jedno jest. A jeho duch, jeho srdce, jeho svìdomí, nebo jeho cit jej nemohou vést k nièemu jinému, ne¾ k dobru, cti a spravedlnosti.

S takovým èlovìkem pak u¾ v¹ak není mo¾né manipulovat, proto¾e se stává schopným ostrého rozli¹ování mezi dobrem a zlem. Stává se schopným rozpoznávat vlky v rou¹e beránèím a zlo, které se za dobro pouze vychytrale maskuje.

Jeliko¾ ale lidé obecnì nepøíli¹ dbají hlasu svého srdce, hlasu svého citu a svìdomí, které je v¾dy vybízí pouze k dobru, èestnosti, spravedlnosti a u¹lechtilosti, proto¾e lidé obecnì mnohem více vìøí kalkulatívnì úèelovému rozumu, ztratili schopnost rozpoznávat dobro od zla a proto hromadnì propadají za obì» zlu, které se zákeønì maskuje za dobro.

A toto zlo, obratnì vyu¾ívající fráze o svobodì, demokracii, lidských právech, multikulturalismu, pokroku, výhodách absolutního odstranìní hotovosti a mnoha jiných vìcech ¾ene lidstvo jako ovce do pasti totálního zotroèení. Do otroctví slu¾by svìtové elitì, která sama slou¾í silám Temna.

Nebo» ¾el v tomto stvoøení platí neúprosný zákon ¾e ten, kdo není svobodný v duchu, musí nakonec ztratit taky svobodu vnìj¹í.

Staòme se proto svobodnými v duchu! Dejme svobodu vlastnímu svìdomí, vlastnímu citu a vlastnímu srdci. Naslouchejme jejich hlasu, který nás vede ke spravedlnosti, èestnosti, dobru a u¹lechtilosti. Jedinì tak se staneme lidmi, podporovanými silami Dobra a tím pádem schopnými èelit nástrahám sil Temnoty a Zla, jejich¾ slu¾bì se propùjèila elita na¹eho svìta.

***

"A v¹ichni, malí i velcí, bohatí i chudí, svobodní i otroci pøijímají na pravou ruku a na èelo znak a nikdo nemù¾e kupovat nebo prodávat, pouze ten, kdo má znak."

"Tøetí andìl zvolal mocným hlasem: Pokud se nìkdo bude klanìti ¹elmì a jejímu obrazu a pøijme znak na své èelo a svou ruku, bude pít víno Bo¾ího hnìvu, které nalévá neøedìné do èí¹e svého hnìvu a bude muèen ohnìm a sírou ..."

"A dým jejich muk bude stoupat na vìky vìkù a nebudou mít odpoèinku ve dne v noci ti, co se klanìjí ¹elmì a jejímu obrazu, ani ten, kdo pøijal znak jejího jména."

http://kusvetlu.blog.cz/ v spolupráci s M.©
Re¾im zobrazení: v¹e / strom
Zpìt na seznam diskusí

Reakce k této diskusi
Èo, alebo kto je Boh? 22.11.2012
Re: Èo, alebo kto je Boh? Jiøí22.11.2012
Re: Èo, alebo kto je Boh? 23.11.2012
Re: Èo, alebo kto je Boh? Òouma25.11.2012
Re: Èo, alebo kto je Boh? Huml25.11.2012
Re: Èo, alebo kto je Boh? Tuff26.11.2012
Re: Èo, alebo kto je Boh? Jiøí29.11.2012
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto20.12.2012
Re: Èo, alebo kto je Boh? Sleko¹22.12.2012
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto14.01.2013
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto04.02.2013
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto07.03.2013
Re: Èo, alebo kto je Boh? Gabriela07.03.2013
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto28.03.2013
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto22.04.2013
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto16.05.2013
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto13.06.2013
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto09.07.2013
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto12.08.2013
Re: Èo, alebo kto je Boh? Gabriela12.08.2013
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto29.08.2013
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto26.09.2013
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto24.10.2013
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto14.11.2013
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto13.12.2013
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto09.01.2014
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto30.01.2014
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto24.03.2014
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto17.04.2014
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto12.05.2014
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto06.06.2014
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto01.07.2014
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto21.07.2014
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto18.10.2018
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto09.11.2018
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto13.12.2018
Re: Èo, alebo kto je Boh? Jiøí12.01.2019
Re: Èo, alebo kto je Boh? Jiøí12.01.2019
Re: Èo, alebo kto je Boh? Jiøí12.01.2019
Re: Èo, alebo kto je Boh? Jiøí13.01.2019
Re: Èo, alebo kto je Boh? Vo¹ouch14.01.2019
Re: Èo, alebo kto je Boh? Jiøí15.01.2019
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto21.09.2018
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto16.08.2018
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto16.11.2017
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto14.12.2017
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto11.01.2018
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto01.02.2018
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto22.02.2018
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto19.03.2018
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto12.04.2018
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto10.05.2018
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto21.06.2018
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto31.01.2019
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto07.03.2019
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto05.11.2020
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto26.01.2021
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto03.06.2021
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto02.08.2021
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto04.11.2021
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto31.01.2022
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto08.07.2022
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto25.11.2022
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto24.09.2020
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto20.08.2020
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto21.05.2020
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto29.03.2019
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto26.04.2019
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto07.06.2019
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto02.08.2019
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto05.09.2019
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto02.01.2020
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto20.02.2020
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto03.04.2020
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto01.05.2023
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto12.10.2017
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto15.08.2014
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto04.06.2015
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto04.09.2015
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto01.10.2015
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto30.10.2015
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto27.11.2015
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto25.12.2015
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto21.01.2016
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto18.02.2016
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto11.05.2015
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto16.04.2015
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto19.03.2015
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto11.09.2014
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto02.10.2014
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto28.10.2014
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto20.11.2014
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto15.12.2014
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto09.01.2015
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto29.01.2015
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto23.02.2015
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto11.03.2016
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto07.04.2016
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto12.01.2017
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto09.02.2017
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto06.03.2017
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto30.03.2017
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto20.04.2017
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto22.06.2017
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto13.07.2017
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto17.08.2017
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto15.12.2016
Re: Èo, alebo kto je Boh? Jiøí04.12.2016
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto24.11.2016
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto13.05.2016
Re: Èo, alebo kto je Boh? Alfons14.05.2016
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto10.06.2016
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto30.06.2016
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto28.07.2016
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto25.08.2016
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto22.09.2016
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto24.10.2016
Re: Èo, alebo kto je Boh? oto15.09.2017