Velikost textu: normální | zvìt¹it | zmen¹itInternetový magazín nejen pro seniory  

Navigace

Svátek
Dnes slaví svátek Nata¹a,
zítra Ivo.

Mù¾ete jim poslat elektronickou pohlednici.

Klub
U¾ivatel: nepøihlá¹en

Více informací o klubu a èlenství v nìm se mù¾ete dozvìdìt na stránkách na¹eho klubu.

Anketa
Náv¹tìvníci stránek - vìk náv¹tìvníkù. Dìkujeme za hlasování!
 
 
 
 

Statistika



Podporují nás
OSTRAVA!!!


MOAP


Nadace OKD


SENSEN


SeniorTip.cz,
ISSN 1801-9900
Vydává: Spoleènost senior o.s.

Createt by NETtip 2006
Webhosting SvetHostingu.cz
SeniorTip kuchaøka
Zpìt na výpis kategorie
Obecné informace
Název receptu:
Nákyp z tunáka
Autor:
Jana de Galindo
Datum vlo¾ení:
24.11.2008

Ingredience
2 vejce (zloutky zvlást, z bílku usleháme tuhý sníh)
3 lzíce masla
3 lzíce mouky
sálek mléka
dve krabicky tunáka v oleji(ale muze být i ve vode)
sul, pepr
a kdo chce, tak trochu posekaných kaparu

Postup pøípravy
Nejdríve si pripravíme hodne hustou besamelovou omácku z másla, mouky a mléka.Musí být tak hustá, ze v ní stojí lzíce.Kdyz vychladne, pridáme zloutky,okapaného a na kousícky "rozebraného" tunáka,osolíme, operíme a pridáme sníh a pokud máte rádi kapary, tak je trosku posekáme a pridáme.
Vymazeme hlubsí misku ze skla, které lez pouzít v troube nebo nejakou keramickou a naplníme do poloviny.Pecem v troube asi tricet minut, nebo, az tam píchneme spejlí a taj suchá.Pozor, hodne to nabyde, ale kdyz to hned neservírujete, zase to splaskne, ale to vubec nevadí.Porce na talíri se mohou prelít zampionovou nebo rajskou(ale málo sladkou) omáckou.


Ji¾ bylo hodnoceno.
Hodnoceni (prùmìrná známka je: 1.49)
       

Komentáøe
Poslední komentáø: 24.04.2009  19:24
 Datum
Jméno
Téma
 24.04.  19:24 jiøièkarejèka