Velikost textu: normální | zvìt¹it | zmen¹itInternetový magazín nejen pro seniory  

Navigace

Svátek
Dnes slaví svátek Zby¹ek,
zítra Monika.

Mù¾ete jim poslat elektronickou pohlednici.

Klub
U¾ivatel: nepøihlá¹en

Více informací o klubu a èlenství v nìm se mù¾ete dozvìdìt na stránkách na¹eho klubu.

Anketa
Náv¹tìvníci stránek - vìk náv¹tìvníkù. Dìkujeme za hlasování!
 
 
 
 

Statistika



Podporují nás
OSTRAVA!!!


MOAP


Nadace OKD


SENSEN


SeniorTip.cz,
ISSN 1801-9900
Vydává: Spoleènost senior o.s.

Createt by NETtip 2006
Webhosting SvetHostingu.cz

Zobrazení diskuse
Soutì¾ senior/ka roku
Datum:
15.10.2013  15:43
Od:
Romana (anonymní u¾ivatel)
Název:
Soutì¾ senior/ka roku
 
SENSEN vyhla¹uje soutì¾ o cenu "Senior roku 2013"

Cílem je morální podpora seniorù jako významné èásti na¹í spoleènosti a zdùraznìní jejich výjimeèných výkonù, poèinù a prací.

Soutì¾ní kategorie jsou dvì: nejlep¹í senior/seniorka a nejlep¹í Klub SENSEN. Kluby SENSEN jsou aktivitou Nadace Charty 77, seniorských a neziskových organizací, knihoven, jednotlivcù a místní samosprávy. Tyto subjekty pojí spoleèný zájem o programové cíle projektu Senzaèní senioøi. Veøejnost mù¾e nominovat do obou kategorií, a to v období od 1. do 31. øíjna 2013.

Nominovat do obou kategorií mù¾e fyzická nebo právnická osoba s výjimkou nominace sebe sama. Návrh na udìlení ocenìní musí být podán písemnì, a to zasláním pøihlá¹ky spoleènì se zdùvodnìním návrhu a 2 referencemi v období od 1. do 11.11. 2013.

O udìlení ocenìní rozhoduje nezávislá porota. Cena bude slavnostnì vyhlá¹ena a pøedána 7. 12. 2013 v Pra¾ské køi¾ovatce. Ocenìní má inspirovat seniory v jejich vlastním ¾ivotì a posilovat jejich sebevìdomí a sebedùvìru. Výbìr ocenìných a prezentace jejich práce ¹iroké veøejnosti je ¹ancí pro postupné rozbití stereotypù v nazírání na ¾ivot seniorù.

Více informací

Soutì¾ní kategorie a nominace:

1. Nejlep¹í senior, seniorka

Cena je urèena pro ¹irokou veøejnost

Do této kategorie je mo¾né nominovat seniory, kteøí:

- se podílejí na konkrétních projektech nebo pøímo sami pùsobí èi pomáhají dal¹ím seniorùm v oblasti sociální, zdravotní, vzdìlávací, sportovní, kulturní, anebo vynikají v podnikání a v dal¹ích relevantních aktivitách

- svojí inspiraèní èinností pùsobí na druhé, jsou jim motivaèním pøíkladem, vlastní aktivitou a pozitivním pøístupem pomáhají mìnit ¾ivoty seniorù

- návrh mù¾e podat fyzická nebo právnická osoba s výjimkou vlastní nominace sebe sama

- návrh na udìlení ocenìní musí být podán písemnì, a to zasláním pøihlá¹ky spoleènì se zdùvodnìním návrhu a 2 referencemi.

2. Nejlep¹í Klub SENSEN

Cena je urèena pro Kluby SENSEN

Do této kategorie je mo¾né nominovat seniorské kluby zapojené do projektu Senzaèní senioøi.

- Kluby SENSEN jsou aktivitou Nadace Charty 77, seniorských a neziskových organizací, knihoven, jednotlivcù a místní samosprávy. Tyto subjekty pojí spoleèný zájem o programové cíle projektu Senzaèní senioøi.

- návrh mù¾e podat fyzická, nebo právnická osoba s výjimkou vlastní nominace sebe sama

- návrh na udìlení ocenìní musí být podán písemnì, a to zasláním pøihlá¹ky spoleènì se zdùvodnìním návrhu a se 2 referencemi.

Pravidla a èasový harmonogram:

- do soutì¾e mohou být nominováni jednotlivci a organizace pùsobící na území Èeské republiky, kteøí prokazatelnì svou èinnost vyvíjeli v prùbìhu celého hodnoceného období, tj. pøedchozího kalendáøního roku

- pøihlá¹ky do soutì¾e jsou pøijímány od 15. záøí do 31. øíjna 2013. Pro dodr¾ení stanoveného termínu je rozhodné datum po¹tovního razítka nebo doruèení elektronicky

- pøihlá¹ka musí být úplnì a pravdivì vyplnìna a podepsána navrhovatelem i nominovaným. Odesláním takto vyplnìné a podepsané pøihlá¹ky navrhovatel i nominovaný potvrzují, ¾e se seznámili s pravidly soutì¾e, ¾e s nimi souhlasí a zavazují se je dodr¾ovat.

- pøihlá¹ku vèetnì zdùvodnìní návrhu a s referencemi za¹le navrhovatel:

a) po¹tou v obálce s oznaèením v horním levém rohu heslem Senior roku na adresu: Nadace Charty 77, Melantrichova 5, 110 00 Praha 1

b) prostøednictvím e-mailu na adresu: romana.junkova@bariery.cz

- vyhla¹ovatel a odborná porota si vyhrazují mo¾nost kontaktovat nominovaného nebo navrhovatele k doplnìní údajù èi informací potøebných k objektivnímu hodnocení nominovaného.

- slavnostní vyhlá¹ení cen probìhne formou reprezentativního ceremoniálu dne 7. prosince 2013 v prostorách Pra¾ské køi¾ovatky
Re¾im zobrazení: v¹e / strom
Zpìt na seznam diskusí

Reakce k této diskusi
Soutì¾ senior/ka rokuRomana15.10.2013