Velikost textu: normální | zvìt¹it | zmen¹itInternetový magazín nejen pro seniory  

Navigace

Svátek
Dnes slaví svátek Zikmund,
zítra Alexej.

Mù¾ete jim poslat elektronickou pohlednici.

Klub
U¾ivatel: nepøihlá¹en

Více informací o klubu a èlenství v nìm se mù¾ete dozvìdìt na stránkách na¹eho klubu.

Anketa
Náv¹tìvníci stránek - vìk náv¹tìvníkù. Dìkujeme za hlasování!
 
 
 
 

Statistika



Podporují nás
OSTRAVA!!!


MOAP


Nadace OKD


SENSEN


SeniorTip.cz,
ISSN 1801-9900
Vydává: Spoleènost senior o.s.

Createt by NETtip 2006
Webhosting SvetHostingu.cz
InformaceGalerieSeznam èlenùRegistrace do klubu

Název:
8 soubor - Bílé Labe
Vlastník:
Horký Ludìk
Popis:
Nyní se Vám pokusím trochu pøiblí¾it vlastní tok Bílého Labe od soutoku se Støíbrnou bystøinou. Jedná se o zlomek snímkù - jdou chronologicky za sebou. Jak øíkal Vladimír, zde vskutku èlovìk mù¾e stát témìø na ka¾dém kroku a kochat se tou nádherou. V ka¾dém pøípadì je na snímcích dobøe vidìt, jakou velkou svoji promìnu Bílé Labe dìlá.

Snad se slu¹í dodat, ¾e ka¾dé místo má své kouzlo. Snad i proto jsme sem ji¾ chodili jako malé dìti, nejen kvùli vztahu - nauèit se vnímat pøírodu. ®ulové kameny jsou zde rozlièných tvarù. Tìm velkým - plochým, jsme øíkali prostì placáky. Sluníèko kameny v prùbìhu dne hezky ohøálo, a tak se na nich èlovìk mohl slunit, èi ohøívat. Mnohé tvoøí tùòky, v kterých je mo¾no nejen se koupat, ale lovit tøeba napøíklad i pulce. Na dotaz - není ti zima, byla na¹e odpovìï - ne!!! V¾dy nás v¹ak prozradily drkotající zuby a èasto i modrá barva. Vydr¾eli jsme zde v¹ak v¾dy celý den a na¹e chu» k jídlu byla neskuteèná. Snad i v takovýchto vodách zaèínal se svojí pøípravou na La Manch Václav ®ídek.

I tentokrát jsme mìli ve svých batozích ruèníky a suché prádlo na pøevleèení. Èasu sice bylo málo, ale vskutku se nedalo odolat tomuto ojedinìlému zá¾itku.
Zalo¾eno:
17.12.2019  01:02
Zmìnìno:
17.12.2019  01:18

Místo nejen pro odpoèinek, ale i osvì¾ení