Velikost textu: normální | zvìt¹it | zmen¹itInternetový magazín nejen pro seniory  

Navigace

Svátek
Dnes slaví svátek Ev¾en,
zítra Martin.

Mù¾ete jim poslat elektronickou pohlednici.

Klub
U¾ivatel: nepøihlá¹en

Více informací o klubu a èlenství v nìm se mù¾ete dozvìdìt na stránkách na¹eho klubu.

Anketa
Náv¹tìvníci stránek - vìk náv¹tìvníkù. Dìkujeme za hlasování!
 
 
 
 

Statistika



Podporují nás
OSTRAVA!!!


MOAP


Nadace OKD


SENSEN


SeniorTip.cz,
ISSN 1801-9900
Vydává: Spoleènost senior o.s.

Createt by NETtip 2006
Webhosting SvetHostingu.cz
SeniorTip kuchaøka
Zpìt na výpis kategorie
Obecné informace
Název receptu:
Pórková polévka s treskou a krevetami
Autor:
Dagmar Jaro¹ová
Datum vlo¾ení:
22.10.2005

Ingredience
200 g resky 200 g krevet, 0,8 l rybího vývaru, 2 mrkve, 2 støednì velké brambory, 300 g pórku, ¹»áva z 1/2 citronu, 4 l¾íce másla, 6 l¾ice smetany, sùl, pepø, snítka kopru

Postup pøípravy
Na másle osma¾íme nahrubo nastrouhanou mrkev a pøidáme na kostièky nakrájné brambory a koleèka pórku. Pøilijeme rybí vývar a uvaøíme domìkka. Tresku nakrájíme na kostièky, pokapeme citronovou ¹»ávou, osolíme, opepøíme, pøidáme spaøené krevety a necháme v chladu marinovat. Zeleninu rozmixujeme. Vlo¾íme smetanu, pøipravené tresèí maso a krevety. Asi 5 minut povaøíme. Pøed podáváním dochutíme a doplníme nasekaným koprem.


Hodnoceni (prùmìrná známka je: 1.65)
       

Komentáøe
 
 Datum
Jméno
Téma