Velikost textu: normální | zvìt¹it | zmen¹itInternetový magazín nejen pro seniory  

Navigace

Svátek
Dnes slaví svátek Marcela,
zítra Alexandra.

Mù¾ete jim poslat elektronickou pohlednici.

Klub
U¾ivatel: nepøihlá¹en

Více informací o klubu a èlenství v nìm se mù¾ete dozvìdìt na stránkách na¹eho klubu.

Anketa
Náv¹tìvníci stránek - vìk náv¹tìvníkù. Dìkujeme za hlasování!
 
 
 
 

Statistika



Podporují nás
OSTRAVA!!!


MOAP


Nadace OKD


SENSEN


SeniorTip.cz,
ISSN 1801-9900
Vydává: Spoleènost senior o.s.

Createt by NETtip 2006
Webhosting SvetHostingu.cz

Zobrazení diskuse
Re¾im zobrazení: v¹e / strom
Zpìt na seznam diskusí
Novodobé poradenství pro ¾eny 50+
Datum:
19.02.2015  21:31
Od:
Mgr. Dana Èernotová (anonymní u¾ivatel)
Název:
Novodobé poradenství pro ¾eny 50+
 
Jste ¾ena, které se blí¾í seniorský vìk, nebo jste ji¾ ode¹la z pracovního ¾ivota do dùchodu, a obtí¾nì se vyrovnáváte s touto velkou ¾ivotní zmìnou?

U¾ si nedìlejte ¾ádné zbyteèné vrásky .....jsou tu pro Vás Seniorkrásky!


Nabízíme Vám NOVODOBÉ PORADENSTVÍ PRO ®ENY 50+, které Vám pomù¾e pøekonat obtí¾e v dùsledku odchodu z pracovního ¾ivota, nebo blí¾ícího se seniorského vìku.
Velkou výhodou je, ¾e poradenství je poskytováno anonymnì a online po celé ÈR!

Zpracujeme Vám kompletní ANTI-AGEING program pro ¾eny v (pøed) seniorském vìku "na míru" aneb návod jak si dlouhodobì udr¾et aktivní, nezávislý a plnohodnotný ¾ivot.
Program zahrnuje individuální odbornì zpracovaný návrh (s ohledem na Va¹e fyzické, sociální a finanèní mo¾nosti) zdravé stravy, vhodné pohybové aktivity, vhodných zájmových aktivit vèetnì inspirace k nové seberealizaci, doporuèení a opatøení k pohodlné a bezpeèné domácnosti, a osobnímu bezpeèí "na míru", vèetnì èasového harmonogramu, seznamu kontaktních údajù na doporuèené slu¾by, aktivity v okolí Va¹eho bydli¹tì. Poradenství je postaveno na komplexním pøístupu proti pøedèasnému stárnutí s dùrazem na prevenci úrazù, osamìlosti a ztrátu sobìstaènosti. Program je urèen pro ka¾dou ¾enu nad 50+, pracující i nepracující!
Díky tomuto programu proti pøedèasnému stárnutí budete ve¹kerá doporuèení a opatøení zdravého ¾ivotního stylu úèinnì zavádìt "krok za krokem" do svého ka¾dodenního ¾ivota, a zajistíte si tak maximálnì mo¾ný spokojený a kvalitní ¾ivot v (pøed) seniorském vìku.
Pro ka¾dou z Vás, máme pøipraven E-book "Prùvodce seniorkrásky" ZDARMA – tj. kompletní zdroj informací, které by mìla vìdìt dnes ka¾dá ¾ena v (pøed) seniorském vìku, staèí se zaregistrovat na www.seniorkrasky.cz, nebo zaslat email na: seniorkrasky@seznam.cz, a za¹leme Vám jej ihned na Vá¹ email. Více na tel: 702 917 221, Mgr. Dana Èernotová, www.seniorkrasky.cz, email: seniorkrasky@seznam.cz.

Pøidejte se k ¾enám, které chtìjí pro¾ít krásný seniorský vìk bez zbyteèných vrásek! Pøidejte se na facebook a diskutujme spolu! www.facebook.com/www.seniorkrasky.cz
Re¾im zobrazení: v¹e / strom